Ismertető

Az országút kényelmes utazói az autósok. A mai világban viszont nem szokatlan, hogyha versenykerékpárokat csodálnak az emberek inkább. Ujjonganak, szurkolnak, és szívükbe zárják a pillanatot, mikor elhaladnak a fáradhatatlan harcosok, az országúti kerekesek. Hálát kell adni az égnek, hogy rengeteg versenyen keresztül követhetjük a pályafutásukat, és a média is segít ebben nekünk. Én, nem olyan régen kezdtem el a televízión keresztül figyelni őket, rögtön megszerettem a sportot, és a túlbuzgóságommal szeretnék egy értékes helyet adni azoknak, kiknek nem fér bele, hogy kövessék a mindennapi versenyeket. Remélem, hogy meg fogja érni, nektek, kedves látogatóimnak a munkálkodásom.

A Facebookon

2010.08.06. 10:21 velominator

Tour de Pologne - 6. szakasz (Oswiecim - Bukowina Tatrzanska)

 



A kerékpárosok a mai nap megérkeznek a Tátra hegységbe, ahol már azért nem lesz sétagalopp a hegymenet. 228,5 km-t fognak ma megtenni a versenyzők, ami alatt kétszer leküzdik a Sierockie és a Gliczarów nevű emelkedőket,majd két hosszabb kör teljesítése közben háromszor megmásszák a Terma Bukowina névre keresztelt hegycsúcsot is. Végül egy újabb hegyi befutóval zárul a szakasz, a Bukowina Tatrzanska, ami 951 méter magas. Ezen a szakaszon dőlhet el, hogy kié lesz a végső győzelem, szóval az első ötben lévőktől támadásokra számíthatunk. A mai napon sem maradhatott ki az, hogy egy körpályán haladjanak, két 11,8 km hosszú kört jelez a profil. Az indulás 13 óra 19 perckor lesz, a befutó körülbelül fél hét és hét óra között lesz várható. A hegymenetek miatt inkább a hét óra körüli befutó a reális.

Az itiner:

http://www.tourdepologne.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=388&Itemid=335&lang=en

A befutó felé:

Az utolsó három kilométer:

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://velomania.blog.hu/api/trackback/id/tr242203006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása