Ismertető

Az országút kényelmes utazói az autósok. A mai világban viszont nem szokatlan, hogyha versenykerékpárokat csodálnak az emberek inkább. Ujjonganak, szurkolnak, és szívükbe zárják a pillanatot, mikor elhaladnak a fáradhatatlan harcosok, az országúti kerekesek. Hálát kell adni az égnek, hogy rengeteg versenyen keresztül követhetjük a pályafutásukat, és a média is segít ebben nekünk. Én, nem olyan régen kezdtem el a televízión keresztül figyelni őket, rögtön megszerettem a sportot, és a túlbuzgóságommal szeretnék egy értékes helyet adni azoknak, kiknek nem fér bele, hogy kövessék a mindennapi versenyeket. Remélem, hogy meg fogja érni, nektek, kedves látogatóimnak a munkálkodásom.

A Facebookon

2010.08.07. 10:23 velominator

Tour de Pologne - 7. szakasz (Nowy Targ - Kraków)

A körverseny utolsó napján egy viszonylag könnyebb szakasszal búcsúztatják a hazai szervezők a mezőnyt Lengyelország inspiráló tájaitól. A táv 163,9 km, ami magába foglal egy második, és egy harmadik kategóriás emelkedőt az etap elején. Az első emelkedőt 447 méterről kezdve fogják megmászni, és egészen 775 méter magasra fognak feljutni. A következő "hegymenetet" egy kis dombra fel fogják leküzdeni, ám bizonyára észre sem lehet majd venni. A végén egy klasszikus sprintbefutó várható Krakkó híres városában. A kiváló sprinter Grega Bole a Lampre csapatából még elveheti az ír Daniel Martintól a dicsőséget, hogyha megnyeri a szakaszt, és ha Martin nem lesz ott végső hajrában. A pontversenyért nagy lehet a harc Bole (Lampre) és Davis (Astana) között. Ahogyan már megszokhattuk a bringásoknak teljesíteniük kell pár kört, egy kijelölt körpályán. Ezúttal Krakkóban egy 4 km-es körön kell háromszor körözniük. 14 óra 51-kor rajtolnak, és a befutó fél hét és hét óra közé tehető.

Az itiner:

http://www.tourdepologne.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=389&Itemid=336&lang=en

A krakkói kör:

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://velomania.blog.hu/api/trackback/id/tr912205094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása