Ismertető

Az országút kényelmes utazói az autósok. A mai világban viszont nem szokatlan, hogyha versenykerékpárokat csodálnak az emberek inkább. Ujjonganak, szurkolnak, és szívükbe zárják a pillanatot, mikor elhaladnak a fáradhatatlan harcosok, az országúti kerekesek. Hálát kell adni az égnek, hogy rengeteg versenyen keresztül követhetjük a pályafutásukat, és a média is segít ebben nekünk. Én, nem olyan régen kezdtem el a televízión keresztül figyelni őket, rögtön megszerettem a sportot, és a túlbuzgóságommal szeretnék egy értékes helyet adni azoknak, kiknek nem fér bele, hogy kövessék a mindennapi versenyeket. Remélem, hogy meg fogja érni, nektek, kedves látogatóimnak a munkálkodásom.

A Facebookon

2011.09.03. 23:10 Ullerde

Vuelta Espana 2011 - 14. szakasz - A napi mérleg

A nap győztese: Rein Taaramae

 

Pro pontszám: 5

Kontra pontszám: 0

Pro/Kontra: 5/5

Teljesítmény: 9

 

Érvek:

- sokadik próbálkozása volt már a versenyen ami végül meghozta a gyümölcsét

- a Touon látott formájához képest gyengébb, ám kihasználva, hogy az összetettbe nem szólhat bele ráállt egy szakaszgyőzelemre

- amíg De la Fuentével ketten voltak elöl addig is ő ment inkább elöl, saját magának és erejének köszönheti, hogy végül hazaért.

 

A nap vesztese: Joaquin Rodriguez

Pro pontszám: 3

Kontra pontszám: -3

Pro/Kontra: 0/5

Teljesítmény: 2

Ellenérvek:

- talán túl hamar került formába, az időfutam után ismét sokat vesztett, gyakorlatilag behozhatatlan hátrányba került

- a Katusha az első héten a legerősebb csapatnak tűnt és ma is a fél szakaszon elöl voltak segíteni Rodriguezt

Érvek:

- 3 éve az Anglirun nagyon jól ment, ha valamit akar még akkor holnap alkotnia kell

- Lesz még számára ideális befutó a jövő héten ami fekszik neki, a pontverseny és egy újabb szakaszgyőzelem még összejöhet neki

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://velomania.blog.hu/api/trackback/id/tr343201002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása