Ismertető

Az országút kényelmes utazói az autósok. A mai világban viszont nem szokatlan, hogyha versenykerékpárokat csodálnak az emberek inkább. Ujjonganak, szurkolnak, és szívükbe zárják a pillanatot, mikor elhaladnak a fáradhatatlan harcosok, az országúti kerekesek. Hálát kell adni az égnek, hogy rengeteg versenyen keresztül követhetjük a pályafutásukat, és a média is segít ebben nekünk. Én, nem olyan régen kezdtem el a televízión keresztül figyelni őket, rögtön megszerettem a sportot, és a túlbuzgóságommal szeretnék egy értékes helyet adni azoknak, kiknek nem fér bele, hogy kövessék a mindennapi versenyeket. Remélem, hogy meg fogja érni, nektek, kedves látogatóimnak a munkálkodásom.

A Facebookon

2010.09.05. 21:16 velonso

A nap legjobbja - 9. szakasz : David Lopez Garcia

Ahogy tegnap, úgy a mai szakaszon is benne volt a kalapban, hogy egy szökevénycsoport hazaér így nem meglepő, hogy bőven akadt vállalkozó szellemű bringás, a szakasz elején egy tizennégy fős csoport lépett meg a mezőnytől, köztük a Caisse d’epargne spanyol versenyzője David Lopez is. Mivel a szökevények az összetettben élen állókra nem jelentettek veszélyt, így tisztes távolból követték őket, az élen tekerők számára pedig adott volt a lehetőség, hogy valaki közülük szakaszt nyerjen. Először Rabunal próbálkozott még 50 km-el a cél előtt ám őt utolérték és ekkor támadott először David Lopez, és vele tartott a tegnapi győztes Moncutie is.  Őket követte Kreuziger, Martinez és Caruso és a hegymenetben felzárkóztak a David Lopezékhez, aki voszont 5 km-el a cél előtt már a lejtmenetben ismét támadott és a többiek egy pillanatig nem is reagáltak rá, így gyorsan szerzett egy kb. 20 másodperces előnyt, ami már kitartott a célig. A 29 éves spanyol ezzel életében először nyert szakaszt nagy körversenyen, valamint teljesítményével minket is meggyőzött, tehát a nap legjobbja: David Lopez Garcia

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://velomania.blog.hu/api/trackback/id/tr382273862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása