Ismertető

Az országút kényelmes utazói az autósok. A mai világban viszont nem szokatlan, hogyha versenykerékpárokat csodálnak az emberek inkább. Ujjonganak, szurkolnak, és szívükbe zárják a pillanatot, mikor elhaladnak a fáradhatatlan harcosok, az országúti kerekesek. Hálát kell adni az égnek, hogy rengeteg versenyen keresztül követhetjük a pályafutásukat, és a média is segít ebben nekünk. Én, nem olyan régen kezdtem el a televízión keresztül figyelni őket, rögtön megszerettem a sportot, és a túlbuzgóságommal szeretnék egy értékes helyet adni azoknak, kiknek nem fér bele, hogy kövessék a mindennapi versenyeket. Remélem, hogy meg fogja érni, nektek, kedves látogatóimnak a munkálkodásom.

A Facebookon

2011.08.10. 00:44 Bondi

Tour of Utah 2011 - Prológ -Összefoglaló

Ma kezdetét vette a 2011-es Tour of Utah körverseny. A bringásoknak egy rövid 2 kilométeres Prológgal kellett megküzdeniük. De ez nem a hagyományos és klasszikus értelemben vett prológ volt, mert az pálya gyakorlatilag végig emelkedett.



A legjobb időt a kolumbiai Sergio Henao mente, akit jövőre már a Pro Tour sorozatban is megcsodálhatunk. A dobogó másik két fokát a két régi jó ismerős Mancebo és Sevilla foglalta el.

A címvédő, Leipheimer is jó időt tekert, eredménye a 6. helyre volt jó.

 

A szakasz eredménye:

1Sergio Luis Henao Montoya (Col) Gobernacion De Antioquia-Indeportes Antio0:04:04 
2Francisco Mancebo Perez (Esp) Realcyclist.Com Cycling Team+3 
3Oscar Sevilla Ribera (Esp) Gobernacion De Antioquia-Indeportes Antio+6 
4Tejay Van Garderen (Usa) HTC - Highroad+6 
5Tom Danielson (Usa) Team Garmin - Cervelo+8 
6Levi Leipheimer (Usa) Team RadioShack+8 
7Christian Vandevelde (Usa) Team Garmin - Cervelo+10 
8Jack Bauer (Usa) Endura Racing+11 
9Tyler Wren (Usa) Jamis - Sutter Home+12 
10Cesar Augusto Garajales (Col) RealCyclist.com Pro Cycling Team+13 

 

Holnap 187 km vár a mezőnyre, 3 hegyet másznak meg, de a vége sík lesz, így a spintereknek még a holnapi napot kell megragadniuk egy kis sikerélmény reményében.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://velomania.blog.hu/api/trackback/id/tr993138603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása