Ismertető

Az országút kényelmes utazói az autósok. A mai világban viszont nem szokatlan, hogyha versenykerékpárokat csodálnak az emberek inkább. Ujjonganak, szurkolnak, és szívükbe zárják a pillanatot, mikor elhaladnak a fáradhatatlan harcosok, az országúti kerekesek. Hálát kell adni az égnek, hogy rengeteg versenyen keresztül követhetjük a pályafutásukat, és a média is segít ebben nekünk. Én, nem olyan régen kezdtem el a televízión keresztül figyelni őket, rögtön megszerettem a sportot, és a túlbuzgóságommal szeretnék egy értékes helyet adni azoknak, kiknek nem fér bele, hogy kövessék a mindennapi versenyeket. Remélem, hogy meg fogja érni, nektek, kedves látogatóimnak a munkálkodásom.

A Facebookon

2011.05.09. 19:04 bendzsi98

Giro d'Italia 3.szakasz

 Ma tartották a Giro d'Italia 3. szakaszát: bár ne tették volna....

Ugyanis elhunyt a Leopard-Trek 26 éves belga kerekese, Wouter Weylandt, aki tavaly pont a 3. szakaszt nyerte a Giron... Egy sziklába ütötte be a fejét, amelynek következtében orra teljesen betört, és valószínűleg koponyatörése is volt. Azonnal elájult, majd rögtön nem volt pulzusa...az orvosok hiába küzdöttek, már nem tudták megmenteni az életét.

Wouter Weylandt szeptemberben édesapa lett volna. 26 évet élt. Emlékét örökké megőrizzük a szívünkben!

A szakaszt egyébként Angel Vicioso nyerte, az összetettben pedig David Millar vezet.

Eredmények:

1. Angel Vicioso

2. David Millar

3. Pablo Lastras

4. Daniel Moreno

5. Christophe Le Mevel

6. Bram Tankink

7. Jerome Pineau

8. Sacha Modolo

9. Fabio Taborre 

10. Matteo Montaguti

összetett állása:

1. David Millar

2. Angel Vicioso

3. Kanstantin Sivtsov

4. Marco Pinotti 

5. Craig Lewis

Mark Cavendish az egyik emelkedőn leszakadt a főmezőnytől.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://velomania.blog.hu/api/trackback/id/tr422890877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása