Ismertető

Az országút kényelmes utazói az autósok. A mai világban viszont nem szokatlan, hogyha versenykerékpárokat csodálnak az emberek inkább. Ujjonganak, szurkolnak, és szívükbe zárják a pillanatot, mikor elhaladnak a fáradhatatlan harcosok, az országúti kerekesek. Hálát kell adni az égnek, hogy rengeteg versenyen keresztül követhetjük a pályafutásukat, és a média is segít ebben nekünk. Én, nem olyan régen kezdtem el a televízión keresztül figyelni őket, rögtön megszerettem a sportot, és a túlbuzgóságommal szeretnék egy értékes helyet adni azoknak, kiknek nem fér bele, hogy kövessék a mindennapi versenyeket. Remélem, hogy meg fogja érni, nektek, kedves látogatóimnak a munkálkodásom.

A Facebookon

2011.06.30. 11:56 bendzsi98

Tour 2011-élő közvetítések, időpontok

 Hamarosan kezdetét veszi a kerékpársport legnagyobb eseménye, az idei Tour de France. Lássuk csak, hol is lehet nézni e nagyszerű sporteseményt. Cikkükben TV csatornák és online, interneten nézhető ingyen streamek jelennek meg. 

Eurosport:

Az Eurosport jó szokásához híven most is élőben közvetíti a Tourt(Magyarországon csak az Eurosport közvetíti élőben az eseményt). Sőt, az idei évben a szerkesztők egy kis extrát is hozzátettek: lesz olyan, amikor a szakaszt teljes egészében nézhetjük meg. Emellett ne feledjétek: ma 15 óra 45 perctől várja Sipos János és Knézy Jenő a kerékpárrajongókat a tévékészülékek előtt, a jól megszokott csapatbemutatóval! 

Az Eurosport élő közvetítései az idei Tourról:

1.szakasz: Július 2., szombat 14:00.

2.szakasz: Július 3., vasárnap 14:00.

3.szakasz: Július 4., hétfő 14:00.

4.szakasz: Július 5., kedd 14:00.

5.szakasz: Július 6., szerda 13:30.

6.szakasz: Július 7., csütörtök 14:15.

7.szakasz: Július 8., péntek 14:15.

8.szakasz: Július 9., szombat 14:15.

9.szakasz: Július 10., vasárnap 15:00.

Július 11., hétfő: az első pihenőnap.

10.szakasz: Július 12., kedd 14:00.

11.szakasz: Július 13., szerda 14:00.

A csatorna jelenleg csak ennyi szakasz kezdési időpontját jelölte meg, de minden szakasz után elmondjuk majd, hogy mikor kezdődik a másnapi élő közvetítés.

Emellett minden nap ismétlések várják a nézőket.

Internetes élő közvetítések, ingyenes streamek:

Mint mindig, most is követhető lesz az interneten a francia körverseny. Figyelmetekbe ajánlom a steephill.tv nevezetű oldalt, ahonnan könnyen elérhetőek azok a weboldalak, amelyek közvetítik az eseményt. A "történet" egyszerű: jobb oldalon egy sáv jelenik meg a 2011-es kerékpáros versenyekkel. Rámentek a Tour de France 2011-re, és egy képet fog kiadni. Ott balról a 6. kis szóra rákattintotok, azt írja hogy LIVE COVERAGE. Rögtön kiadja a különböző TV csatornák honlapjait akár, és a tetszőlegesen kiválasztott csatornánál kiválasztjátok a LIVE VIDEOT. Biztosan látni fogjátok, hiszen nagy betűkkel írja. Rákattintotok, vártok fél percet, és már láthatjátok is a közvetítést!

Kövessétek továbbra is figyelemmel az oldalt, hisz friss információkkal jövünk! :) Nézzétek a mai csapatbemutatót az Eurosporton, biztos nagyon érdekes lesz.

Au revoir!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://velomania.blog.hu/api/trackback/id/tr703026936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása